Supy
Bemutatkozs

Gyakori krdsek
Akcis ajnlat

A ldtalprl

Kermi engedly
zletek, partnerek

Webruhz
Kapcsolat

Gyerekcipő


A szülők felelőssége, hogy a felállás és járás kezdetén, a bölcsőde, az óvoda- és iskolakezdéskor megfelelő gyerekcipő legyen gyermekeink lábán.

A KSH legfrissebb Statisztikai Évkönyve szerint 2004-ben az óvodások leggyakoribb betegsége a lúdtalp volt.

A lúdtalp felelős a felnőtteknél a porckopás, a bütyök, a kalapácsujj kialakulásához, mely legtöbbször a gyerekkorban rosszul megválasztott gyerekcipő miatt alakul ki.

A világszerte divatos, ám nem egészséges gyerekcipők okozzák a lábelváltozásokat.

A járás tanulása fokozott igénybevételnek teszi ki a gyermekek lábát, a hirtelen növekedés, a két és négy éves gyermekeknél, akár négyhavonta új gyerekcipő vásárlását jelentheti. Nem mindegy milyent.

A SUPY gyerekcipőket képzett ortopéd cipészek, hagyományos technológiával természetes, puha alapanyagokból készítik, így egész napra kényelmes viseletet biztosít a gyermek számára.

Kialakítása megakadályozza a láb deformitásának kialakulását, biztosítja a láb megfelelő szellőzését.

A SUPY gyerekcipőnél a hosszan előrevezetett magas kéreg és a kifelé döntött suppinált sarok stabilan tartja a sarkat, és segíti a láb izomzatának helyes működését, megakadályozva a lúdtalp kialakulását.

A SUPY könnyített szerkezetű gyerekcipői a gyerek lábra állásától ajánlott viselet és egészen serdülőkorig viselhető, a széles gumitalp ugyanis kényelmes járást biztosít.

A gumitalp nem kopik és nem hagy nyomot a parkettán. A tépőzáras kivitelű modellek a kicsik számára is biztosítja a könnyű fel és levételt.

Valódi bőrből készülnek, kívül és belül egyaránt, a széles orr a lábujjak szabad mozgásához szükséges.

A SUPY gyerekcipők változatlan jó minősége fontos szempont a gyártás során.

A lábbelik 18-32-es méretig, a téli bundás bakancsok már 35–ös méretig kaphatók.

Nyitott szandálok, átmeneti cipők – fűzős, csatos és tépőzáras kivitelben is, egész évben kaphatók, így télen sem gond váltócipőt beszerezni a bölcsibe vagy az óvodába.


Supy gyerekcipő üzlet és bemutatóterem:

Supykids gyerekcipő üzlet
MAMMUT I.
1024 Budapest, II. kerület
Lövőház u. 2-6. 2.emelet,
R 212 szám alatti üzlet (mozgólépcsőtől balra)